Politika Privatnosti

Na snazi ​​od 10. svibnja 2023

Osnovne informacije

Ova "Pravila privatnosti" ocrtavaju praksu privatnosti tvrtke Inboxlab, Inc., uključujući njezine podružnice i pridružena društva (u daljnjem tekstu "Inboxlab", "mi", "nas" ili "naš"), u vezi s web stranicama, mobilnim aplikacijama, komunikacija putem e-pošte i druge usluge koje posjedujemo ili kontroliramo, a koje su povezane ili objavljene s ovom Politikom privatnosti (zajedničkim nazivom "Usluge"), kao i prava i izbora dostupnih pojedincima u vezi s njihovim podacima. U slučajevima kada prikupljamo osobne podatke za određene proizvode ili usluge, pojedincima možemo dati dopunska pravila o privatnosti koja uređuju način na koji obrađujemo podatke koji se odnose na te proizvode ili usluge.

OSOBNI PODACI KOJE PRIKUPLJAMO:

Prikupljamo vaše osobne podatke putem Usluga ili drugih sredstava, što može uključivati:

  • Podaci za kontakt, kao što su vaše ime i prezime, adresa e-pošte, poštanska adresa i broj telefona.
  • Sadržaj koji prenesete na Usluge, kao što su tekst, slike, audio i video, zajedno s povezanim metapodacima.
  • Informacije o profilu, kao što su vaše korisničko ime, lozinka, fotografija, interesi i preferencije.
  • Podaci o registraciji, poput informacija povezanih s uslugama, računima ili događajima za koje se registrirate.
  • Povratne informacije ili korespondencija, kao što su informacije koje dajete kada nas kontaktirate s pitanjima, povratnim informacijama ili drugom korespondencijom.
  • Odgovori, odgovori i drugi unosi, kao što su odgovori na kvizove i druge informacije koje pružate prilikom korištenja Usluga.
  • Podaci o natjecanju ili darivanju, kao što su podaci za kontakt koje ste poslali kada sudjelujete u izvlačenju nagrada ili nagradnim igrama koje organiziramo ili u kojima sudjelujemo.
  • Demografski podaci, kao što su vaš grad, država, država, poštanski broj i dob.
  • Informacije o korištenju, kao što su informacije o tome kako koristite Usluge i komunicirate s nama, uključujući sadržaj koji učitate i informacije koje dajete prilikom korištenja interaktivnih značajki.
  • Marketinške informacije, kao što su komunikacijske preference i pojedinosti o angažmanu.
  • Informacije o kandidatu za posao, kao što su profesionalne vjerodajnice, obrazovna i radna povijest te drugi detalji životopisa ili životopisa.
  • Ostale informacije koje ovdje nisu izričito navedene, ali koje ćemo koristiti u skladu s ovom Politikom privatnosti ili kako su objavljene u trenutku prikupljanja.

Možemo imati stranice za našu tvrtku ili usluge na različitim platformama društvenih medija kao što su Facebook, LinkedIn, Twitter, Google, YouTube, Instagram i drugi. Interakcija s našim stranicama na ovim platformama znači da se politika privatnosti pružatelja platforme primjenjuje na vaše interakcije i prikupljene, korištene i obrađene osobne podatke. Vi ili platforma nam možete dati podatke s kojima ćemo postupati u skladu s našom Politikom privatnosti. Međutim, imajte na umu da nemamo kontrolu nad praksama privatnosti platformi trećih strana. Stoga vas potičemo da pregledate njihova pravila o privatnosti i prema potrebi prilagodite svoje postavke privatnosti kako biste zaštitili svoje osobne podatke.

Ako se odlučite prijaviti na naše Usluge putem platforme treće strane ili mreže društvenih medija ili povežete svoj račun na platformi ili mreži treće strane sa svojim računom putem naših Usluga, možemo prikupljati podatke s te platforme ili mreže. Ove informacije mogu uključivati ​​vaše Facebook korisničko ime, korisnički ID, profilnu sliku, naslovnu fotografiju i mreže kojima pripadate (npr. škola, radno mjesto). Također možete imati opciju da nam pružite dodatne informacije putem platforme ili mreže treće strane, kao što je popis vaših prijatelja ili veza i vaša adresa e-pošte. Za više informacija o vašim izborima u vezi s privatnošću, pogledajte odjeljak "Platforme trećih strana ili mreže društvenih medija" u odjeljku "Vaši izbori".

INFORMACIJE KOJE DOBIJEMO OD DRUGIH TREĆIH STRANA:

Osobne podatke o vama možemo dobiti od izvora trećih strana. Na primjer, poslovni partner može podijeliti vaše podatke za kontakt s nama ako ste izrazili interes za naše proizvode ili usluge. Osim toga, možemo dobiti vaše osobne podatke od drugih trećih strana, kao što su marketinški partneri, pružatelji nagradnih igara, partneri za natjecanje, javno dostupni izvori i pružatelji podataka.

PREPORUKE:

Korisnici naših usluga mogu imati opciju preporučiti nam prijatelje ili druge kontakte. Međutim, kao postojeći korisnik, možete poslati preporuku samo ako imate dopuštenje da nam date podatke za kontakt preporuke kako bismo ih mogli kontaktirati.

KOLAČIĆI I DRUGE INFORMACIJE PRIKUPLJENE AUTOMATSKIM SREDSTVIMA:

Mi, naši pružatelji usluga i naši poslovni partneri možemo automatski prikupljati podatke o vama, vašem računalu ili mobilnom uređaju i aktivnostima koje se odvijaju na ili putem usluge. Ove informacije mogu uključivati ​​vrstu i broj verzije operativnog sustava vašeg računala ili mobilnog uređaja, proizvođača i model, identifikator uređaja (kao što je Google ID za oglašavanje ili Apple ID za oglašavanje), vrstu preglednika, razlučivost zaslona, ​​IP adresu, web mjesto koje ste prije posjetili pregledavanje naše web stranice, informacije o lokaciji kao što su grad, država ili geografsko područje i informacije o vašem korištenju i radnjama na usluzi, kao što su stranice ili zasloni koje ste pregledali, koliko ste dugo proveli na stranici ili zaslonu, navigacijski putovi između stranica ili zaslone, informacije o vašoj aktivnosti na stranici ili zaslonu, vremena pristupa i duljinu pristupa. Naši pružatelji usluga i poslovni partneri mogu prikupljati ovu vrstu informacija tijekom vremena i preko web stranica i mobilnih aplikacija trećih strana.

Na našim web-stranicama prikupljamo te podatke pomoću kolačića, web-pohrane preglednika (također poznatih kao lokalno pohranjeni objekti ili "LSO"), web-pratilica i sličnih tehnologija. Naša e-pošta također može sadržavati web pratioce i slične tehnologije. U našim mobilnim aplikacijama možemo prikupljati ove informacije izravno ili korištenjem kompleta za razvoj softvera trećih strana ("SDK"). SDK-ovi mogu omogućiti trećim stranama prikupljanje informacija izravno iz naših usluga.

Dodatne informacije potražite u odjeljku Kolačići i slične tehnologije u nastavku.

KAKO KORISTIMO VAŠE OSOBNE PODATKE:

Vaše osobne podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe i kako je opisano u ovim Pravilima privatnosti ili u vrijeme prikupljanja:

ZA PRUŽANJE USLUGA:

Vaše osobne podatke koristimo za upravljanje našim Uslugama, što uključuje:

Kako biste personalizirali svoje iskustvo i isporučili ponudu sadržaja i proizvoda koji vas zanimaju

Kako bismo odgovorili na vaše zahtjeve za korisničku službu i druge upite i povratne informacije

Za pružanje, upravljanje i poboljšanje Usluga, uključujući vođenje natjecanja, promocija, anketa i drugih značajki Usluga

Za slanje povremenih e-poruka i drugih proizvoda i usluga

Ponuditi daljnju podršku i pomoć e-poštom

Za pružanje informacija o našim proizvodima i uslugama

Za uspostavu i održavanje vašeg korisničkog profila na Uslugama i praćenje bodova zarađenih u kvizovima ili kvizovima

Kako bi se olakšala prijava na Usluge putem pružatelja usluga upravljanja identitetom i pristupom trećih strana kao što su Facebook ili Google

Za olakšavanje društvenih značajki Usluga, kao što je predlaganje veza s drugim korisnicima i pružanje funkcije chata ili slanja poruka

Za prikaz ploča s najboljim rezultatima i sličnih značajki, uključujući prikazivanje vašeg korisničkog imena, rezultata kviza i ranga drugim korisnicima usluga

Za komunikaciju s vama o Uslugama, uključujući slanje najava, ažuriranja, sigurnosnih upozorenja te poruka podrške i administracije

Za komunikaciju s vama o događajima ili natjecanjima u kojima sudjelujete

Da bismo razumjeli vaše potrebe i interese i personalizirali vaše iskustvo s Uslugama i našom komunikacijom

Za pružanje podrške i održavanja za Usluge.

ZA PRIKAZ OGLASA:

Surađujemo s partnerima za oglašavanje i drugim trećim stranama koje prikupljaju informacije preko raznih kanala, online i offline, kako bismo prikazivali oglase na našim Uslugama ili drugdje na mreži i isporučili vam relevantnije oglašavanje. Naši partneri za oglašavanje isporučuju ove oglase i mogu ih ciljati na temelju vaše upotrebe naših usluga ili vaše aktivnosti drugdje na mreži.

Naši partneri mogu koristiti vaše podatke kako bi vas prepoznali na različitim kanalima i platformama, uključujući računala i mobilne uređaje, tijekom vremena za oglašavanje (uključujući adresabilnu TV), analitiku, atribuciju i svrhe izvješćivanja. Na primjer, mogu isporučiti oglas vašem web-pregledniku na temelju kupovine koju ste izvršili u fizičkoj maloprodajnoj trgovini ili vam poslati personaliziranu marketinšku e-poštu na temelju vaših posjeta web-mjestu.

Za više informacija o vašim izborima u vezi s oglasima, pogledajte odjeljak Ciljano online oglašavanje u nastavku.

ZA SLANJE MARKETINŠKE I PROMOTIVNE KOMUNIKACIJE:

Možemo vam poslati marketinšku komunikaciju u skladu s primjenjivim zakonom. Možete se isključiti iz naše marketinške i promotivne komunikacije slijedeći upute u odjeljku Isključivanje iz marketinga u nastavku.

ZA ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ:

Analiziramo korištenje naših usluga kako bismo ih poboljšali, razvili nove proizvode i usluge te proučavali demografiju korisnika i korištenje usluga.

ZA UPRAVLJANJE ZAPOŠLJAVANJEM I OBRADU PRIJAVA ZA ZAPOŠLJAVANJE:

Koristimo osobne podatke, uključujući podatke dostavljene u prijavama za posao, za upravljanje našim aktivnostima zapošljavanja, obradu prijava za zapošljavanje, procjenu kandidata za posao i praćenje statistike zapošljavanja.

U SKLADU SA ZAKONOM:

Vaše osobne podatke možemo koristiti prema potrebi ili prikladno kako bismo bili u skladu s primjenjivim zakonima, zakonitim zahtjevima i pravnim postupkom. To može uključivati ​​odgovaranje na sudske pozive ili zahtjeve državnih tijela.

ZA SUKLADNOST, SPRJEČAVANJE PRIJEVARE I SIGURNOST:

Možemo koristiti vaše osobne podatke i otkriti ih tijelima za provođenje zakona, državnim tijelima i privatnim stranama ako smatramo da je potrebno ili prikladno za:

  • Zaštita naših, vaših ili tuđih prava, privatnosti, sigurnosti ili imovine (uključujući podnošenje i obranu pravnih zahtjeva)
  • Provođenje odredbi i uvjeta koji uređuju usluge
  • Zaštitite, istražite i spriječite lažne, štetne, neovlaštene, neetičke ili nezakonite aktivnosti
  • Održavati sigurnost, sigurnost i integritet naših Usluga, proizvoda i usluga, poslovanja, baza podataka i druge tehnološke imovine
  • Provjera usklađenosti naših internih procesa sa zakonskim i ugovornim zahtjevima i internim politikama

UZ VAŠ PRISTANAK:

U nekim slučajevima možemo tražiti vaš izričiti pristanak za prikupljanje, korištenje ili dijeljenje vaših osobnih podataka, primjerice kada to zahtijeva zakon.

ZA STVARANJE ANONIMNIH, SKUPNIH ILI DEIDENTIFICIRANIH PODATAKA:

Možemo stvoriti anonimne, skupne ili deidentificirane podatke iz vaših osobnih podataka i podataka drugih pojedinaca od kojih prikupljamo osobne podatke. To možemo učiniti uklanjanjem informacija koje vas čine osobnim identifikacijskim podacima. Možemo koristiti ove anonimne, skupne ili deidentificirane podatke i dijeliti ih s trećim stranama u naše zakonite poslovne svrhe, uključujući analizu i poboljšanje Usluga i promicanje našeg poslovanja.

KOLAČIĆI I SLIČNE TEHNOLOGIJE:

Koristimo "kolačiće", male tekstualne datoteke koje web-mjesto prenosi na vaše računalo ili drugi uređaj povezan s internetom, kako bismo lakše razumjeli vaše preferencije na temelju prethodnih ili trenutnih aktivnosti na web-mjestu. Kolačići nam omogućuju da vam pružimo poboljšane usluge i sakupimo zbirne podatke o prometu na stranici i interakciji. Također koristimo kolačiće za praćenje bodova zarađenih u našim kvizovima i kvizovima.

Također možemo koristiti web pohranu preglednika ili LSO u slične svrhe kao i kolačiće. Web beacons ili pikselne oznake koriste se za pokazivanje da je pristupljeno web stranici ili da je pregledan određeni sadržaj, često za mjerenje uspjeha naših marketinških kampanja ili angažmana s našim e-mailovima i prikupljanje statistike o korištenju naših web stranica. Također možemo koristiti komplete za razvoj softvera trećih strana (SDK-ove) u našim mobilnim aplikacijama za razne svrhe, uključujući analitiku, integraciju društvenih medija, dodavanje značajki ili funkcionalnosti i olakšavanje online oglašavanja.

Web-preglednici mogu korisnicima pružiti opciju da onemoguće određene vrste kolačića na našim web-mjestima ili mobilnim aplikacijama. Međutim, onemogućavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost i značajke naših web stranica. Da biste saznali više o tome kako ostvariti izbor u vezi s korištenjem ponašanja pregledavanja za ciljano oglašavanje, pogledajte odjeljak Ciljano online oglašavanje u nastavku.

KAKO DIJELIMO VAŠE OSOBNE PODATKE:

Vaše osobne podatke ne dijelimo s trećim stranama bez vašeg pristanka, osim u sljedećim okolnostima i kako je drugačije opisano u ovim Pravilima privatnosti:

Podružnice. Vaše osobne podatke možemo dijeliti s našim podružnicama i pridruženim društvima u svrhe u skladu s ovom Politikom privatnosti.

Pružatelji usluga:

Vaše osobne podatke možemo dijeliti s tvrtkama trećih strana i pojedincima koji pružaju usluge u naše ime, kao što su korisnička podrška, hosting, analitika, dostava e-pošte, marketing i usluge upravljanja bazom podataka. Ove treće strane mogu koristiti vaše osobne podatke samo prema našim uputama iu skladu s ovom Politikom privatnosti. Zabranjeno im je korištenje ili otkrivanje vaših podataka u bilo koju drugu svrhu.

Partneri za oglašavanje:

Vaše osobne podatke možemo dijeliti s oglašivačkim partnerima trećih strana s kojima surađujemo ili im omogućujemo izravno prikupljanje informacija putem naših Usluga pomoću kolačića i sličnih tehnologija. Ovi partneri mogu prikupljati podatke o vašoj aktivnosti na našim Uslugama i drugim mrežnim uslugama kako bi vam posluživali oglase, uključujući oglašavanje na temelju interesa, i koristili raspršene popise kupaca koje dijelimo s njima za isporuku oglasa sličnim korisnicima na njihovim platformama. Na primjer, možemo raditi s LiveIntentom kako bismo olakšali e-poštu

komunikacije i druge značajke naših usluga:

Politiku privatnosti LiveIntenta možete vidjeti klikom ovdje. Također možemo surađivati ​​s drugim partnerima trećih strana, kao što su Google i LiveRamp, za isporuku oglasa. Da biste saznali više o tome kako Google koristi podatke, kliknite ovdje. Da biste saznali više o tome kako LiveRamp koristi podatke, kliknite ovdje.

Nagradna igra i zajednički marketinški partneri:

Vaše osobne podatke možemo dijeliti s drugim partnerima kako bismo vam pružili sadržaj i druge značajke putem naših Usluga, a ti vam partneri mogu slati promotivne materijale ili vas na drugi način kontaktirati u vezi proizvoda i usluga koje nude. Kada odlučite sudjelovati u natjecanju ili se prijaviti za nagradnu igru, možemo podijeliti osobne podatke koje navedete kao dio ponude s imenovanim susponzorima ili drugim trećim stranama povezanim s takvom ponudom.

Platforme trećih strana i mreže društvenih medija:

Ako ste omogućili značajke ili funkcije koje povezuju naše Usluge s platformom treće strane ili mrežom društvenih medija (kao što je prijava na Usluge pomoću vašeg računa kod treće strane, pružanje vašeg API ključa ili sličnog pristupnog tokena za Usluge trećoj strani ili na drugi način povezujući vaš račun s Uslugama s uslugama treće strane), možemo otkriti osobne podatke za koje ste nas ovlastili da ih dijelimo. Međutim, ne kontroliramo korištenje vaših osobnih podataka od strane trećih strana.

Ostali korisnici usluga i javnost:

Možemo pružiti funkcionalnost koja vam omogućuje otkrivanje osobnih podataka drugim korisnicima naših usluga ili javnosti. Na primjer, možda ćete moći održavati korisnički profil s podacima o sebi ili svom korištenju Usluga koje možete učiniti dostupnima drugim korisnicima ili javnosti. Također možete moći slati sadržaj na Usluge, kao što su komentari, pitanja, priče, recenzije, ankete, blogovi, fotografije i videozapisi, a mi ćemo vas identificirati prikazivanjem informacija kao što su vaše ime, korisničko ime, adresa društvenih medija, ili poveznicu na vaš korisnički profil zajedno sa sadržajem koji pošaljete. Međutim, ne kontroliramo način na koji drugi korisnici ili treće strane koriste bilo koje osobne podatke koje učinite dostupnima drugim korisnicima ili javnosti.

Stručni savjetnici:

Vaše osobne podatke možemo otkriti profesionalnim savjetnicima, kao što su odvjetnici, bankari, revizori i osiguravatelji, kada je to potrebno tijekom profesionalnih usluga koje nam pružaju.

Sukladnost, sprječavanje prijevare i sigurnost: Vaše osobne podatke možemo podijeliti u svrhu usklađenosti, sprječavanja prijevare i sigurnosti, kao što je gore opisano.

Poslovni prijenosi:

Možemo prodati, prenijeti ili na neki drugi način podijeliti neke ili sve naše poslove ili imovinu, uključujući vaše osobne podatke, u vezi s poslovnom transakcijom, kao što je korporativna prodaja, spajanje, konsolidacija, akvizicija, zajedničko ulaganje, reorganizacija ili prodaja imovine , ili u slučaju stečaja ili raspuštanja.

VAŠI IZBOR

Pristupite ili ažurirajte svoje podatke. Ovisno o vrsti računa za koji ste se registrirali, možda ćete moći pristupiti i ažurirati određene osobne podatke u profilu svog računa prijavom na svoj račun. Neki vam računi mogu omogućiti kontrolu određenih postavki privatnosti na Uslugama putem vaših korisničkih postavki.

Odustajanje od marketinških komunikacija. Možete se isključiti iz marketinških e-poruka slijedeći upute pri dnu e-pošte ili nas kontaktirajte na [e-pošta zaštićena]. Međutim, možete nastaviti primati e-poruke vezane uz usluge i druge nemarketinške e-poruke.

Kolačići i web-pohrana preglednika. Pružateljima usluga i drugim trećim stranama možemo dopustiti korištenje kolačića i sličnih tehnologija za praćenje vaše aktivnosti pregledavanja Usluga i drugih web stranica trećih strana tijekom vremena. Većina preglednika omogućuje odbijanje ili uklanjanje kolačića. Međutim, ako onemogućite kolačiće na nekim našim Uslugama, određene značajke možda neće raditi ispravno. Na primjer, onemogućavanje kolačića može nas spriječiti u praćenju bodova koje ste zaradili u našim kvizovima ili igrama kvizova. Slično tome, postavke vašeg preglednika mogu vam omogućiti brisanje web pohrane vašeg preglednika.

Ciljano online oglašavanje. Neki od poslovnih partnera koji prikupljaju podatke o aktivnostima korisnika na ili putem Usluga mogu sudjelovati u organizacijama ili programima koji pružaju mehanizme isključivanja za pojedince u vezi s korištenjem njihovog ponašanja pregledavanja ili korištenja mobilne aplikacije u svrhe ciljanog oglašavanja.

Korisnici mogu odustati od primanja ciljanog oglašavanja na web stranicama putem članova Network Advertising Initiative ili Digital Advertising Alliance. Korisnici naših mobilnih aplikacija mogu isključiti primanje ciljanog oglašavanja u mobilnim aplikacijama putem sudjelujućih članova Digital Advertising Alliance instaliranjem mobilne aplikacije AppChoices i odabirom svojih preferencija. Međutim, imajte na umu da neke tvrtke koje pružaju mrežno bihevioralno oglašavanje možda neće sudjelovati u mehanizmima isključivanja koje pružaju gore navedene organizacije ili programi.

Ne prati. Neki internetski preglednici mogu slati signale "Ne prati" mrežnim uslugama. Međutim, trenutno ne odgovaramo na signale "Ne prati". Za više informacija o "Ne prati", molimo posjetite http://www.allaboutdnt.com.

Odabir da ne dijelite svoje osobne podatke. Ako smo prema zakonu dužni prikupiti vaše osobne podatke ili su nam potrebni vaši osobni podaci kako bismo vam pružili Usluge, a vi odlučite ne dati nam te podatke, možda vam nećemo moći pružiti naše usluge. Obavijestit ćemo vas o svim informacijama koje morate dati kako biste mogli primati usluge u trenutku preuzimanja ili na neki drugi način.

Platforme trećih strana ili mreže društvenih medija. Ako se odlučite povezati s Uslugama putem platforme treće strane ili mreže društvenih medija, možda ćete moći ograničiti podatke koje dobivamo od treće strane u trenutku kada se prijavite na Usluge pomoću provjere autentičnosti treće strane servis. Osim toga, možda ćete moći kontrolirati svoje postavke putem platforme ili usluge treće strane. Ako povučete našu mogućnost pristupa određenim informacijama s platforme treće strane ili mreže društvenih medija, taj se izbor neće primjenjivati ​​na informacije koje smo već primili od te treće strane.

OSTALE STRANICE, MOBILNE APLIKACIJE I USLUGE

Usluge mogu sadržavati poveznice na web stranice trećih strana, mobilne aplikacije, proizvode ili druge usluge. Imajte na umu da ove veze ne predstavljaju našu podršku ili povezanost s bilo kojom trećom stranom. Osim toga, naš sadržaj može biti prikazan na web stranicama, mobilnim aplikacijama ili online uslugama koje nisu povezane s nama. Budući da nemamo kontrolu nad web stranicama, mobilnim aplikacijama ili online uslugama trećih strana, ne možemo preuzeti odgovornost za njihove postupke. Važno je napomenuti da druge web stranice, mobilne aplikacije i usluge mogu imati drugačija pravila za prikupljanje, korištenje i dijeljenje vaših osobnih podataka. Potičemo vas da pažljivo pregledate pravila o privatnosti svih drugih web stranica, mobilnih aplikacija ili usluga koje koristite.

SIGURNOSNE PRAKSE

Sigurnost vaših osobnih podataka shvaćamo vrlo ozbiljno i implementirali smo niz organizacijskih, tehničkih i fizičkih mjera za zaštitu vaših podataka. Unatoč našim naporima, važno je napomenuti da sve internetske i informacijske tehnologije nose određeni rizik i ne možemo jamčiti potpunu sigurnost vaših osobnih podataka.

MEĐUNARODNI PRIJENOS PODATAKA

Naše sjedište je u Sjedinjenim Državama, a surađujemo s pružateljima usluga u drugim zemljama. Kao rezultat toga, vaši osobni podaci mogu biti prebačeni u Sjedinjene Države ili na druga mjesta izvan vaše države, pokrajine ili zemlje. Važno je napomenuti da zakoni o privatnosti na ovim lokacijama možda neće štititi kao oni u vašoj državi, pokrajini ili državi.

DJECA

Naše usluge nisu namijenjene osobama mlađim od 16 godina i ne prikupljamo svjesno osobne podatke od bilo koga mlađeg od 16 godina. Ako postanemo svjesni da smo nenamjerno prikupili osobne podatke od pojedinca mlađeg od 16 godina, mi će poduzeti razumne korake za brisanje informacija što je prije moguće. Ako ste roditelj ili skrbnik i saznate da nam je vaše dijete dalo osobne podatke bez vašeg pristanka, kontaktirajte nas koristeći dolje navedene podatke, a mi ćemo poduzeti razumne korake da izbrišemo podatke što je prije moguće.

PROMJENE TE POLITIKE PRIVATNOSTI

Zadržavamo pravo izmjene ovih Pravila privatnosti u bilo kojem trenutku, stoga ih često pregledavajte. Ako napravimo materijalne izmjene u ovim Pravilima privatnosti, obavijestit ćemo vas ažuriranjem datuma ovih Pravila privatnosti i objavljivanjem na našoj web stranici ili mobilnoj aplikaciji. Također vas možemo obavijestiti o materijalnim promjenama na neki drugi način za koji vjerujemo da postoji razumna vjerojatnost da ćemo doći do vas, poput e-pošte ili drugih komunikacijskih kanala. Vaše daljnje korištenje naših usluga nakon objavljivanja bilo kakvih promjena u ovim Pravilima privatnosti predstavlja vaše prihvaćanje tih promjena.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s ovom Politikom privatnosti, ili ako želite ostvariti bilo koje od svojih prava prema ovoj Politici privatnosti ili primjenjivom zakonu, kontaktirajte nas na [e-pošta zaštićena] ili poštom na adresu:

Dnevni kviz 1550 Larimer Street, Suite 431, Denver, CO 80202 Sjedinjene Američke Države

Ovaj se odjeljak odnosi isključivo na stanovnike Kalifornije i opisuje kako prikupljamo, koristimo i distribuiramo osobne podatke stanovnika Kalifornije tijekom poslovanja, kao i prava koja imaju u odnosu na te osobne podatke. U kontekstu ovog odjeljka, "Osobni podaci" imaju značenje koje im je pripisano u Kalifornijskom zakonu o privatnosti potrošača iz 2018. ("CCPA"), ali ne obuhvaća podatke koji su isključeni iz opsega CCPA.

Vaša prava na privatnost kao stanovnika Kalifornije. Kao stanovnik Kalifornije, imate dolje navedena prava u vezi s vašim osobnim podacima. Međutim, ta prava nisu apsolutna i u određenim okolnostima možemo odbiti vaš zahtjev kao što je dopušteno zakonom.

Pristup. Kao stanovnik Kalifornije, imate pravo zatražiti informacije o osobnim podacima koje smo prikupili i koristili u proteklih 12 mjeseci. Ovo uključuje:

  • Kategorije osobnih podataka koje smo prikupili.
  • Kategorije izvora iz kojih smo prikupili osobne podatke.
  • Poslovna ili komercijalna svrha prikupljanja i/ili prodaje osobnih podataka.
  • Kategorije trećih strana s kojima dijelimo osobne podatke.
  • Jesmo li vaše osobne podatke otkrili u poslovne svrhe i ako jesmo, kategorije osobnih podataka koje je primila svaka kategorija primatelja treće strane.
  • Jesmo li prodali vaše osobne podatke i ako jesmo, kategorije osobnih podataka koje je primila svaka kategorija primatelja treće strane.
  • Kopija osobnih podataka koje smo prikupili o vama tijekom proteklih 12 mjeseci.

Brisanje. Možete zatražiti da izbrišemo osobne podatke koje smo prikupili od vas.

Isključi se iz prodaje. Ako prodamo vaše osobne podatke, možete odustati od takve prodaje. Nadalje, ako nas uputite da ne prodajemo vaše osobne podatke, smatrat ćemo to zahtjevom u skladu s kalifornijskim zakonom “Shine the Light” da prestanemo dijeliti vaše osobne podatke obuhvaćene tim zakonom s trećim stranama za njihove izravne marketinške svrhe.

Uključite se. Ako znamo da ste mlađi od 16 godina, tražit ćemo vaše dopuštenje (ili ako ste mlađi od 13 godina, dopuštenje vašeg roditelja ili skrbnika) da prodamo vaše osobne podatke prije nego što to učinimo.

Nediskriminacija. Gore navedena prava imate pravo ostvariti bez diskriminacije. To znači da ne možemo zakonski povećati cijenu naše Usluge ili smanjiti njezinu kvalitetu ako odlučite iskoristiti svoja prava.

Da biste ostvarili svoja prava na privatnost, možete slijediti korake navedene u nastavku:

Pristup i brisanje:Možete zatražiti pristup i brisanje svojih osobnih podataka posjetom https://www.quizdict.com/ccpa . Uključite "CCPA Consumer Request" u predmet vaše e-pošte.

Odustajanje od prodaje: Ako ne želite da se vaši osobni podaci prodaju, možete se isključiti klikom na poveznicu "Nemoj prodavati moje osobne podatke". Ovo isključivanje možete iskoristiti tako da prebacite gumb pored "Prodaja osobnih podataka" i kliknete gumb "Potvrdi moj izbor" na dnu zaslona za isključivanje.

Imajte na umu da ćemo možda trebati potvrditi vaš identitet prije obrade vašeg zahtjeva, što može zahtijevati da dostavite dodatne informacije. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u roku propisanom zakonom.

Zadržavamo pravo provjeriti vaše prebivalište u Kaliforniji kako bismo obradili vaše zahtjeve i morat ćemo potvrditi vaš identitet kako bismo obradili vaše zahtjeve za ostvarivanje prava pristupa ili brisanja. Ovo je nužna sigurnosna mjera kako bismo osigurali da podatke ne otkrijemo neovlaštenoj osobi. U skladu sa zakonom Kalifornije, možete odrediti ovlaštenog agenta da podnese zahtjev u vaše ime. Ako tako odlučite, možemo zahtijevati identifikaciju i od podnositelja zahtjeva i od ovlaštenog agenta, kao i sve druge potrebne podatke za provjeru vašeg zahtjeva, uključujući važeće dopuštenje za ovlaštenog agenta da djeluje u vaše ime. Ako ne primimo dovoljno informacija da bismo razumjeli i odgovorili na vaš zahtjev, možda ga nećemo moći obraditi.

Nećemo naplatiti naknadu za pristup vašim osobnim podacima ili za ostvarivanje bilo kojeg drugog prava. Međutim, ako je vaš zahtjev očito neutemeljen, ponavlja se ili pretjeran, možemo naplatiti razumnu naknadu ili odbiti udovoljiti vašem zahtjevu.

Nastojimo odgovoriti na sve legitimne zahtjeve u roku od 45 dana od primitka. U nekim slučajevima, ako je vaš zahtjev posebno složen ili ako ste podnijeli više zahtjeva, za odgovor može biti potrebno više od 45 dana. Ako je to slučaj, obavijestit ćemo vas i informirati o statusu vašeg zahtjeva.

Sljedeća tabela daje sažetak naših praksi prikupljanja, korištenja i dijeljenja osobnih podataka, kategoriziranih prema CCPA. Ove se informacije odnose na 12 mjeseci koji prethode datumu kada su ova Pravila o privatnosti postala učinkovita. Kategorije u grafikonu odgovaraju kategorijama definiranim u općem odjeljku ovih Pravila privatnosti.

Sljedeća tabela daje sažetak osobnih podataka (PI) koje prikupljamo, kako je definirano u CCPA-u, i opisuje naše postupke tijekom 12 mjeseci koji prethode datumu stupanja na snagu ovih Pravila o privatnosti:

Kategorija osobnih podataka (PI) PI Mi prikupljamo
identifikatori Podaci za kontakt, vaš sadržaj, podaci o profilu, podaci o registraciji, povratne informacije ili korespondencija, podaci o natječaju ili darivanju, podaci o korištenju, marketinški podaci, podaci o platformi društvenih medija, podaci o preporukama
Komercijalne informacije Informacije o registraciji, informacije o natječaju ili darivanju, informacije o korištenju, marketinške informacije
Mrežni identifikatori Informacije o korištenju, marketinške informacije, podaci o platformi društvenih medija, podaci o uređaju, podaci o online aktivnostima i druge informacije prikupljene automatiziranim sredstvima
Informacije o internetu ili mreži Podaci o uređaju, podaci o online aktivnostima i druge informacije prikupljene automatiziranim sredstvima
Zaključci Može se izvesti iz: vaših odgovora, informacija o natjecanju ili darivanju, demografskih informacija, informacija o korištenju, marketinških informacija, podataka o uređaju, podataka o online aktivnostima i drugih informacija prikupljenih automatiziranim sredstvima
Profesionalne informacije ili podaci o zaposlenju Vaši odgovori
Zaštićena klasifikacijska obilježja Vaši odgovori, demografski podaci, također se mogu otkriti u drugim podacima koje prikupljamo, kao što su podaci o profilu ili vaš sadržaj
Informacije o obrazovanju Vaši odgovori
Senzorne informacije Sadržaj koji odlučite prenijeti na Usluge

Ako tražite informacije o izvorima, svrhama i trećim stranama s kojima dijelimo vaše osobne podatke, pogledajte odjeljke pod naslovom "Osobni podaci koje prikupljamo", "Kako koristimo vaše osobne podatke" i "Kako dijelimo Vaši osobni podaci”, odnosno. Možemo podijeliti određene kategorije osobnih podataka, koje su navedene u gornjoj tablici, s tvrtkama koje nam pomažu u marketingu ili oglašavanju vama, kao što su naši partneri za oglašavanje, nagradne igre i zajednički marketinški partneri, platforme trećih strana i mreže društvenih medija . Za više pojedinosti o našim praksama dijeljenja podataka pogledajte relevantne odjeljke ovih Pravila privatnosti. Imajte na umu da se neki od osobnih podataka koje dijelimo s tim entitetima mogu smatrati "prodajom" prema zakonu Kalifornije.

Sljedeće kategorije osobnih podataka možemo prikupljati:

  • identifikatori
  • Komercijalne informacije
  • Online identifikatori
  • Internet ili informacije o mreži
  • Zaključci
  • Druge informacije koje nam dostavite, uključujući informacije uključene u vaše odgovore ili demografske podatke.

Za više informacija o ovim kategorijama osobnih podataka pogledajte gornju tablicu i odjeljak “Osobni podaci koje prikupljamo” u našim Pravilima o privatnosti.